گفت و گو
نویسنده و فعال فرهنگی کورد:
کتابخانه های عمومی فضایی مناسب برای حضور خانواده ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی فراهم آورده است
نویسنده و فعال فرهنگی کورد گفت: خوشبختانه هم اکنون کتابخانه های عمومی فضایی بسیار مناسب برای حضور خانواده ها و ترویج فرهنگ کتاب خوانی و ارتقای شاخص های مطالعه فراهم آورده است.
سید اسماعیل حسینی در گفت و گو با روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی اظهار داشت: این نهاد فرهنگی با برنامه های و طرح های بسیار اثرگذار و نظمی خاص فضای خوبی برای مطالعه اقشار مختلف و به ویژه خانواده ها ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: در سال های قبل این طراوت و شادابی و همچنین نظم در کتابخانه ها موجود نبود و این خود تاثیر بسیار منفی بر استقبال مردم از این نهاد فرهنگی و متولی کتاب خوانی داشت اما اکنون این گونه نیست.
حسینی با تقدیر از از متولیان کتابخانه های عمومی کردستان، تصریح کرد: کتاب غذای روح است و کتابخانه ها به نحوه عملکرد و شیوه خدمت رسانی شایسته می توانند جامعه را به سمت و سوی سعادت سوق دهند.
این نویسنده و فعال فرهنگی در ادامه با تقدیر از اجرای طرح کتابخانه گردی اظهار کرد: این طرح یکی از بهترین برنامه هایی بوده که در سال جاری در حوزه کتاب برگزار شده است.
حسینی گفت: حضور علاقمندان به کتاب در فضایی بسیار دل انگیز و لذت بخش حس بسیار خوبی را برای مخاطبان و علاقمندان به فرهنگ فراهم کرده بود و این می تواند در در جلب توجه بیشتر به این نهاد فرهنگی اثرگذار باشد.
وی اجرای طرح کتابخانه گردی را بسیار مفید ارزیابی و اضافه کرد: اجرای طرح هایی این چنینی در جذب اقشار مختلف مردم به کتابخانه بسیار اثرگذار است و می تواند در نهایت به توسعه فرهنگی و ارتقای آگاهی جامعه منجر شود.
نویسنده و فعال فرهنگی کورد در ادامه بر لزوم اهدای کتاب به کتابخانه های عمومی در جامعه تاکید کرد و گفت: اهدای کتاب اهدای اندیشه است و باید این فرهنگ مطلوب در جامعه بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
کتابخانه ها باید مرجع و منبع نیازهای مطالعاتی تمام اقشار مختلف مردم باشد و بر این ساس غنی ساز و ارتقای شاخص کتاب امری ضروری است.
وی وقف کتاب را بسیار پسندیده توصیف کرد و افزود: کتاب از ارکان توسعه فکری و فرهنگی در هر جامعه است و خیرین می توانند با وقف کتاب به کتابخانه به عنوان مکانی عمومی به ترویج آگاهی کمک شایانی بکنند.
این نویسنده اهدای کتابخانه های شخصی به کتابخانه های عمومی را مهم ارزیابی کرد و گفت: بعضی اوقات کتاب هایی در این کتابخانه یافت می شود که نایاب است و این سرمایه بزرگی برای جامعه و کتابخانه هاست.
حسینی عنوان کرد: کتابخانه های عمومی نیز می توانند با تخصیص اعتباراتی ویژه نسبت به خریداری کتابخانه های شخصی افراد اقدام کنند.
وی وجود افراد دلسوز را بزرگترین سرمایه برای هر جامعه ای نام برد و بیان کرد: این افراد می توانند در توسعه جامعه بسیار اثرگذار باشند بنابراین باید بیش از پیش از نظرات آن ها برای بهبود بخش های مختلف استفاده کرد.
- ۹۷/۰۱/۱۸